Molt més que un món..

|


Hola bloggers! En aquest nou article us ensenyaré un Podcast creat per mi, mitjançant el programa Movie Maker, unes quantes fotografies lliures i una gravació feta amb el meu propi mòbil. L'objectiu era que semblés un clip publicitari, i això he intentat, tot i que crec que no m'ha sortit massa bé. Però bé, ara ho podreu comprovar i jutjar vosaltres mateixos. 
El tema del Podcast que veureu a continuació és naturalment el cinema, el tema del que tracta absolutament tot el meu blog i totes les meves publicacions. En aquest vídeo he intentat mostrar-vos una mica més d'aquest món que a mi i a cada dia més gent li agrada tant, i espero sincerament que us agradi. Les fotografies que hi he posat són dels actors més bons, de les pel·lícules més famoses, i per descomptat unes quantes de les escenes més famoses que hi ha. Espero que les reconegueu totes. 
Per fer aquest Podcast he fet servir el programa Movie Maker, com us he esmentat abans. Suposo que molta gent ja el deu conèixer, però per a qui no el coneix, és un programa que et permet crear vídeos i aplicar-los-hi transicions, efectes, i posar-hi títols o crèdits. Bé bloggers, aquí el teniu: 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada