Què, com i perquè.

|


Benvolguts bloggers, primer que res us hauria de dir que no he creat aquest blog per iniciativa pròpia. Resulta que sóc una estudiant de 4rt d’ESO, i ja sabeu com va tot això.. que si feina, que si exàmens, que si treballs.. Doncs bé, ara també podem incloure blogs a la llista. Us faré un petit resum: a finals del curs passat vaig tenir la bona idea de posar-me en una optativa d’informàtica. Bé, doncs al meu professor li ha semblat una bona idea fer-nos crear un blog a tots els alumnes sobre alguna de les nostres aficions durant aquest segon trimestre.
Tenim tot el trimestre per anar penjant les coses que el nostre professor ens indicarà. Durant aquest temps haurem d’anar publicant diferents coses, com enquestes, podcasts i, evidentment, articles. Per ajudar-nos a fer aquesta feina farem servir programes com aquests: Moviemaker,  Slideshare,  Google - docs, Google - picassa, Scribd.. Segur que n’hi ha molts més, però suposo que us en feu una idea.  

Bé, doncs aquí teniu el meu blog.
Tot i que m’ha costat bastant decidir-me, el tema que he escollit finalment és el cinema. L’he escollit perquè molts dels meus companys el feien d’aficions molt semblants, com futbol i música, i volia ser una mica més original. Tot i això, la raó principal és que m’agrada moltíssim veure pel·lícules, i aprofito cada instant que puc per anar al cinema. Bé, us deixo amb un esquema dels articles que hauré d’anar penjant des d’ara fins a mitjans de març. 




4 comentaris:

Sergi Gibert ha dit...

Claudia, aquest blog sembla molt interessant, espero que fagis un bon projecte i milloris diàriament.

Pau Claret ha dit...

Claudia! Crec que portes un bon camí! segueix així! GUAPA!

Pau Claret ha dit...

vec que vas actualitzant el blog i vas redactant articles interessants

fsolans ha dit...

El que semblava en l'article anterior on havies aconseguit empatitzar amb el lector ara ho tires tot a terra dient els motius REALS pels quals estan invertint temps en aquest blog. Una llàstima!!

Publica un comentari a l'entrada